Teakskiva

Köpa köpa en billig teakskiva och andra träskivor online på nätet.

Via länkar, bilder och annonser kan du köpa en snygg och billig dynbox. Förutom att hitta olika dynboxar så kan du också hitta trädgårdsmöbler, trädgårdsprodukter samt annat som har med hem och trädgård att göra.

Via länkarna ovan kan man hitta tips på bra teakskiva och andra träskivor.

Det första du ska göra när du söker efter en teakskiva på nätet är att besöka stora företag som säljer byggvaror för att se om du kan köpa en passande teakskiva billigt. Stora företag som säljer byggmaterial kan vara Byggmax, Bauhaus, Jula och K-rauta. Vad du ska använda teakskivan till får bestämma var och vilken teakskiva du ska köpa. Av tex. Biltema so säljer en del produkter till båt kan du köpa en passande teakskiva till detta ändamål.


Köpa billig teakskiva

Besök sidan Interwood för att kunna köpa en passande teakskiva. Nedan bilder på teakskivor från deras hemsida. Om den vänstra teakskivan : Däcksplywood. Plywood avsedd främst förbåtinredning, inredning och möbler. Ej lämplig i helt oskyddad utomhusmiljö. Bör ytbehandlas på båda sidor och kanter. Egenskaper : Knivskuren teakfanér med 1,5mm ytfanér före putsning. WBP-limmad. Vatten- och kokfast limmad med fenollim. 40mm bred teak samt 4mm bred svart trä. Om den högra teakskivan : Solideck är lämpligt att användas till båtdäck, sittbrunnsinredningar, badrumsgolv, balkonggolv, trappor m.m, Även lämpligt för böjda konstruktioner. Färdignotad teakdäcksskiva med svart Sikaflex. Massiv teak, 37 mm bred och 7mm tjock med 4 mm bred Silikaflex notmassa. Bör hellimmas mot jämnt underlag.

teakskiva teakskiva

Nedan en bild på en teakskiva som man kan köpa av Biltema. Om teakskivan : Teakribb för nåtning. Lämpliga för läggning i sittbrunn och däck på båt, samt i våtutrymmen. Vid nåtning används lämpligen Biltemas Nåtmassa tillsammans med Primer.

teakskiva

Av Kila möbler kan man köpa möbler i teak om man så önskar samt enbart en teakskiva. Om Kila möbler : Kila Möbler grundades 1978 som Kila Trä AB. Vi hade på den tiden egen tillverkning av trädgårdsmöbler i furu men sålde också bland annat sängar. Med åren har vi utvecklats till att vara en specialbutik med fullsortiment inom segmentet trädgårdsmöbler och sängar med mängder av tillbehör; cirka 10 000 produkter på avdelningen trädgårdsmöbler samt cirka 4 000 på avdelningen för sängar, därav ett mycket brett sortiment av sänggavlar. Nedan bilder på teakmöbler och en teakskiva från deras hemsidan. Om teakskivan : En obehandlad teakskiva som passar till benstativ Avila bordsstativ. Om bilden till höger : Balkongbord med teakskiva och rostfri stålstomme. Bordet är fällbart.

teakskiva teakskiva


Billig teakskiva online på nätet

Nedan hittar du länkar för att kunna köpa en passande teakskiva att använda till tex. bord eller båt. Besök företagen nedan för att kunna köpa en billig teakskiva tex. durkplywood.

Biltema IKEA Jula
Jysk Kila möbler Interwood

Teakskiva

Nedan sidor som sajten innehåller. På denna sida hittar produkter till hus och hem, till fritid och mycket annat. Kanske funderar du på att bygga ett bord då kan du via länkar på sidan köpa en bra och billig teakplåt.

HEM Billiga Balkongmöbler Billiga Dynor
Billiga Hängmattor Billiga Parasoller Billiga Parkmöbler
Billiga Rottingmöbler Billiga Trädgårdsmöbler